Locatie

Voor dit evenement in het Park onder de Euromast kunt u navigeren naar Kievitslaan 25, 3016 CG Rotterdam. Bent u van plan om met het OV te komen? Stippel uw reis dan uit via 9292.nl. U kunt uw fiets stallen op de hoek van de Kievietslaan en de Parklaan. Parkeren kan in de omgeving van het festivalterrein. 

 

Aanvangstijden

De Dag van de Romantische Muziek

13:00-20:00 uur   Programma                   


Eten en drinken

Tijdens de Dag van de Romantische muziek, is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Houd er rekening mee dat blik en glas niet zijn toegestaan op het terrein. Het is ook niet toegestaan alcohol mee te nemen. Het toilet is gratis toegankelijk en iedereen vrij om een parasol en/of kleedje mee te nemen naar de accomodatie.

 

Huisdieren

In overleg met meerdere partijen hebben wij besloten om het evenement niet toegankelijk voor huisdieren te maken. 

 

JMR Event Makers

Het Weekend van de Romantische Muziek is een initiatief van JMR Event Makers, handelshuis in beleving en geluk en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting het Park en Rotterdam Festivals. JMR Event Makers is onder andere bekend van de Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, De Nacht van de Kaap en het Boothstock Festival.

Grolsch Peroni Rotterdam Festivals JMR Event Makers Stichting Het Park EARTH Concepts Dudok Heerenhuyskamerconcerten JMR Event Makers EARTH Concepts