Meer info

Tot en met 2019 werd het Weekend van de Romantische Muziek, een voortvloeisel van de ‘Dag van de Romantische Muziek’, georganiseerd door de Cultuurbrigade. Dit jaar wordt het stokje over genomen door het evenementenbureau JMR Event Makers, bekend van onder meer de Nacht van de Kaap, Camping Rotterdam en het Nationale Vuurwerk. Jasper Scholte (JMR Event Makers) is blij dat het festival dit jaar doorgang kan vinden: “Een evenement organiseren in het coronatijdperk is een uitdaging, maar met enig pas- en meetwerk zijn wij er in geslaagd om het Weekend van de Romantische Muziek te conformeren aan de actuele coronarichtlijnen voor evenementen. Het karakter van dit evenement kwam daarbij van pas. Allereerst is het Weekend van de Romantische Muziek een openlucht evenement en bovendien biedt het park genoeg ruimte om bezoekers zodanig te placeren dat iedereen het festival op een veilige én publieksvriendelijke manier kan bezoeken.”

Locatie

Voor dit evenement in het Park onder de Euromast kunt u navigeren naar Kievitslaan 25, 3016 CG Rotterdam. Bent u van plan om met het OV te komen? Stippel uw reis dan uit via 9292.nl. U kunt uw fiets stallen op de hoek van de Kievietslaan en de Parklaan. Parkeren kan in de omgeving van het festivalterrein. Bent u van plan om met het OV te komen? Stippel uw reis dan uit via 9292.nl.

Aanvaangstijden

Het Maanlichtconcert
17.00 inloop
17.30 start programma

De Dag van de Romantische Muziek
12.00 inloop shift 1
12.30 start programma shift 1

16.00 inloop shift 2
16.30 start programma shift 2

Testen voor Toegang

Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een coronatoegangsbewijs verplicht voor toegang. In het geval van updates of aanvullingen op dit beleid bewegen wij uiteraard mee.

Via de CoronaCheck-app zijn onderstaande bewijzen geldig:
- Vaccinatiebewijs (vanaf 1 juli)
- Herstelbewijs (vanaf 1 juli)
- Negatieve test uitslag

Bij een negatieve test uitslag:
- Uitslag mag uiterlijk 24 uur oud zijn
- Maak een afspraak via testenvoortoegang.org
- Inplannen kan vanaf 14 dagen voor het evenement
- Kies bij ‘selecteer activiteit’ voor Evenement/Festival
- Zet code van de negatieve testuitslag om in een QR code via de CoronaCheck-app
- Scan de QR code bij de ingang & laat uw legitimatie zien
Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl of www.testenvoortoegang.org

Eten en drinken

Het is niet toegestaan om eigen dranken mee te nemen naar dit besloten event. Op ons festival terrein zijn tevens meerdere foodtrucks te vinden en kunt u drinken bestellen bij onze barren.

Huisdieren

In verband met de huidige situatie en het daarom besloten karakter van dit evenement is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.


 

JMR Event Makers Rotterdam Festivals Stichting Droom en Daad EARTH Water Mood 4 Food Heineken