Caspar Vos

Caspar Vos (1988) begon zijn piano-opleiding bij Frank Peters aan het Artez Conservatorium in Arnhem. Hij vervolgde zijn studie bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij in 2014 zijn masterstudie afsloot met de hoogste onderscheiding. Caspar heeft met succes deelgenomen aan talrijke nationale en internationale concoursen, waaronder het Grand Dominique Concours in Nederland, het 18e Internationale Pianoconcours Jean Francaix en het 8e Internationale Mayenne Pianoconcours in Frankrijk.

In 2017 ontving Caspar de Dutch Classical Talent Audience Award. Hij trad op als solist en is een gepassioneerd kamermuziekspeler en was te horen op festivals als het Schiermonnikoog Festival, het Aurora Festival in Zweden, het International Medtner Festival in Londen en Verão Clássico in Lissabon. Zijn tweede album, dat hij in 2019 uitbracht, werd beloond met een goudomrande recensie in Trouw. De krant noemde hem: ‘een van de beste Nederlandse pianisten van zijn generatie.”

Peroni Rotterdam Festivals JMR Event Makers Stichting Het Park EARTH Concepts Dudok Heerenhuyskamerconcerten JMR Event Makers EARTH Concepts Heineken