Het Maanlicht Concert

Op zaterdagavond 21 augustus van 17.30 - 23.00 gaat het Weekend van de Romantische Muziek van start met een exclusief Maanlichtconcert in het Park onder de Euromast. De inloop is vanaf 17.00u. Tijdens dit soiree mag het publiek zich verheugen op optredens van vermaarde musici van over de hele wereld. Tijdens het Maanlicht concert komen de Britse contrabassist Dominic Seldis (Koninklijk Concertgebouworkest), bariton Henk Neven, gitarist Eric Vaarzon Morel, pianist Thomas Beijer en de sopraan Laetitia Gerards het publiek bedienen.

5-gangenmenu óf kiezen bij onze Foodtrucks

Gastronomen komen aan hun trekken met het Culinaire Romantique Arrangement: een hoogwaardige dinerbox met uiteenlopende amuses die de smaakpapillen in extase brengen. Zo heeft chefkok Raymond Mertowirdjo een vijf-gangen menu samengesteld dat vooraf te bestellen was.

Om het nog mooier te maken hebben we ook een prachtig aanbod van Foodtrucks en bekende gezichten uit de regio. Het 5-gangen diner kan vooraf gereserveerd worden via onze ticketshop en kan gedurende de avond opgehaald worden om op een plekje naar keuze op te eten.

Tickets & Corona maatregelen

Deze speciale dag is voor een selecte groep bezoekers toegangkelijk. Losse tickets kosten €25 p.p. en tickets in combinatie met een 5-gangen diner box kosten €85. Het is mogelijk om losse tickets óf tickets in combinatie met de culinaire picknick box aan te schaffen via onze ticketshop. Tijdens dit event houden wij ons aan de regels van Testen voor Toegang.


Klik hier voor de laatste informatie

Line-up Het Maanlicht Concert

Thomas Beijer

Lees meer  

Sven Ratzke

Lees meer  

Dominic Seldis

Lees meer  

Fay Loren

Lees meer  

Laetitia Gerards

Lees meer  

Eric Vaarzon Morel

Lees meer  

Henk Neven

Lees meer  

Myrthe Helder

Lees meer  

Geert Chatrou

Lees meer  

Teatro Pavana

Lees meer  

Club Classique

Lees meer  

Robert Koemans Trio

Lees meer  

Tango Extremo

Lees meer  

JMR Event Makers Rotterdam Festivals Stichting Droom en Daad EARTH Water Mood 4 Food Heineken