Het Heerenhuyskamerconcert

Het Heerenhuyskamerconcert is uitverkocht, er zijn nog wel tickets verkrijgbaar voor het Maanlicht concert.

Het weekend van de Romantische muziek vindt élk jaar in augustus plaats in de openlucht. Wist je dat je het hele jaar door iedere zondagochtend een concert kunt bezoeken in Het Park bij de Euromast?

In de ‘huiskamer’ van het Heerenhuys, de officiële naam van het pand waar Dudok in het Park in gevestigd is, spelen muzikanten die allemaal op een of andere manier gelinkt zijn aan Rotterdam. Van pop tot wereldmuziek, en van jazz tot klassiek, élke zondag hoor je in de Park- en Zocherszaal een verrassend concert. Een geweldige start van je dag, gecombineerd met een ontbijtje, lunch of een lekkere wandeling in het Park! De serie heet Heerenhuyskamerconcerten en is een initiatief van Stichting Droom en Daad.

Hieronder zie je het gratis programma dat plaatsvindt op zondag 22 augustus binnen in het Heerenhuys. Het Heerenhuys vormt een extra festivallocatie die nét buiten het festivalterrein ligt. U kunt daarvoor apart kaarten reserveren, waarmee u natuurlijk ook toegang krijgt tot de Dag van de Romantische Muziek op het openlucht festivalterrein. De inloop start vanaf 15 min voor aanvang van het concert. Na aanvang is helaas geen toegang meer mogelijk, dus zorg dat je er bijtijds bent.


Reserveer hier gratis tickets

Line-up Het Heerenhuyskamerconcert

Ivy Lemos Trio

Lees meer  

Let’s be Gypsies

Lees meer  

Domestica Rotterdam

Lees meer  

JMR Event Makers Rotterdam Festivals Stichting Droom en Daad EARTH Water Mood 4 Food Heineken