Gandhaya Quartet

Aanvangsttijd: 16:00
Eindtijd: 17:00

Het Gandhaya Quartet speelt een originele combinatie van Braziliaanse muziek, gekruid met ritmische elementen uit Indiase klassieke muziek. Het ensemble is in 2018 ontstaan op het Rotterdamse conservatorium. Daar kregen en námen de musici de ruimte om op zoek te gaan naar

Landgenoot Juliano Abramoway voegt daar de rijke kleuren uit de Ottomaanse en Griekse regio’s aan toe. 

Zé Malandro uit Spanje is de groovende percussionist, die authentieke Braziliaanse ritmes combineert met de vurige energie van flamenco. 

Tarang Poddar tenslotte, afkomstig uit India, speelt Braziliaanse ritmes op zijn tabla, een van oorsprong klassiek Indiaas percussie-instrument.   

Het resultaat is een eigen stijl, waarin je als voornaamste bron de Braziliaanse muziek zult herkennen met een verrassende twist. Het beste van verschillende werelden, waarop je danst of aandachtig naar luistert!

Bezetting:

Angelo Ursini - fluit

Juliano Abramovay - 7-snarige gitaar en oud 

Tarang Poddar - tabla

Zé Malandro - percussie


 

In het Heerenhuys vindt op élke zondag tussen 11.30 – 12.30 uur een concert plaats, van klassiek tot pop en van jazz tot wereldmuziek. 

De agenda vind je op de website

 

Rotterdam Festivals JMR Event Makers Stichting Droom en Daad EARTH Concepts Heineken Dudok Heerenhuyskamerconcerten Rotterdam Festivals JMR Event Makers Stichting Droom en Daad