Frommermann

In 2005 vonden zes muzikale vrienden elkaar in hun liefde voor de Comedian Harmonists. In opdracht van het Grachtenfestival brachten zij dat jaar een avondvullend programma met regie van Peter Blok dat de muziek van het in 1935 door de nazi's verboden ensemble weer stem gaf. ​​Als eerbetoon vernoemden zij zich naar de oprichter van hun idolen: Harry Frommermann.

 

​Honderden repetities, talloze memorabele concerten, zes CD's en vele radio- en televisieoptredens liggen inmiddels achter hen. Het repertoire en de bezetting zijn gegroeid en uitgebreid. Nostalgische hits, klassieke pareltjes en hedendaagse meezingers staan vreedzaam naast elkaar op de setlist.

Maar Frommermanns missie is sinds het eerste uur ongewijzigd: het brengen van de heerlijkste muziek op het hoogste niveau.

 

Op 14 augustus spelen ze een feestelijke programma met de grootste hits van de afgelopen zeventien jaar waaronder Veronika, An die Musik, Meneer Dinges, Ich hab noch einen Koffer in Berlin en Telkens weer.

 

Jan Willem Schaafsma (tenor)

Erik Slik (tenor)

Fabian Egli (bariton)

Jan Willem Baljet (bariton)

Timotheus Maas (bas)

Paul van Utrecht (gitaar)

Celia García García (piano)

 

Meer info is HIER te vinden


 

 

Rotterdam Festivals JMR Event Makers Stichting Droom en Daad EARTH Concepts Heineken Dudok Heerenhuyskamerconcerten Rotterdam Festivals JMR Event Makers Stichting Droom en Daad