Laatste info het Maanlichtconcert

21 August 2021

Klik op lees meer voor de laatste informatie voor het Maanlichtconcert op zaterdag 21 augustus.

ALGEMEEN

Voor dit evenement in het Park onder de Euromast kunt u navigeren naar Kievitslaan 25, 3016 CG Rotterdam. Bent u van plan om met het OV te komen? Stippel uw reis dan uit via 9292.nl.

Zorg dat u uw tickets uitgeprint of digitaal meeneemt en klaar houdt bij de ingang. Wij organiseren dit festival voor 750 bezoekers, dit betekent dat u op het festival terrein vrij bent om te gaan en staan waar u wilt. Buiten het festival terrein willen we u wel vragen om voldoende afstand van elkaar te houden. Uiteraard willen we iedereen vragen rekening te houden met elkaar en waar nodig goed te luisteren naar de instructies van onze medewerkers.

Ook willen we nog even benadrukken dat het weer er prachtig op staat, maar dat het ‘s avonds iets af kan koelen. Dus zorg dat u voldoende kleding en/of een dekentje meeneemt.

17.00 inloop
17.30 start programma

TESTEN VOOR TOEGANG

Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een coronatoegangsbewijs verplicht voor toegang. Kunt u geen Testen voor Toegang bewijs overleggen, kunnen we u helaas niet binnen laten.

Via de CoronaCheck-app zijn onderstaande bewijzen geldig:
- Vaccinatiebewijs (vanaf 1 juli)
- Herstelbewijs (vanaf 1 juli)
- Negatieve test uitslag

Bij een negatieve test uitslag:
- Uitslag mag uiterlijk 24 uur oud zijn
- Maak een afspraak via testenvoortoegang.org
- Inplannen kan vanaf 14 dagen voor het evenement
- Kies bij ‘selecteer activiteit’ voor Evenement/Festival
- Zet code van de negatieve testuitslag om in een QR code via de CoronaCheck-app
- Scan de QR code bij de ingang & laat uw legitimatie zien

Meer informatie vind u op www.coronacheck.nl of www.testenvoortoegang.org

5-GANGEN DINERBOX AFHALEN

Heeft u vooraf een 5-gangen diner besteld? Goede keuze! Op het festival terrein kunt u zich met uw naam en E-mailadres melden bij het uitgifte punt voor de dinerboxen.

ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eigen dranken mee te nemen naar dit besloten event. Op ons festivalterrein zijn meerdere foodtrucks te vinden en kunt u drinken bestellen bij onze barren.

HUISDIEREN

In verband met de huidige situatie en het daarom besloten karakter van dit event is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Rotterdam Festivals JMR Event Makers Stichting Droom en Daad EARTH Concepts Heineken Rotterdam Festivals JMR Event Makers Stichting Droom en Daad EARTH Concepts Heineken