Laatste info Heerenhuys Concert

16 August 2021

Lees alles a.u.b. aandachtig door. Heeft u vragen/opmerkingen? Stuur dan een E-mail naar info@weekendvanderomantischemuziek.nl.

ALGEMEEN

Voor dit evenement in het Park onder de Euromast kunt u navigeren naar:
- Dag van de Romantische Muziek - Kievitslaan 25, 3016 CG Rotterdam
- Het Heerenhuys - Baden Powellaan 12, 3016 GJ Rotterdam

U kunt uw fiets stallen op de hoek van de Kievietslaan en de Parklaan. Parkeren kan in de omgeving van het festivalterrein. Bent u van plan om met het OV te komen? Stippel uw reis dan uit via 9292.nl.

TICKETS

Als u deze E-mail ontvangt bent u één van de gelukkigen die twee events bij gaat wonen. Omdat u 2 events gaat bezoeken krijgt u een extra ticket toegestuurd. U heeft dus een ticket die geldig is voor de entree voor de Dag van de Romantische Muziek, op het centrale festivalterrein, én een ticket die geldig is voor de entree van het Heerenhuyskamerconcert, in het Heerenhuys. Er is een mogelijkheid om te bewegen tussen beide locaties. Als u later terug wilt komen bij de Dag van de romantische Muziek kunt u bij de entree even vragen om een stempel.

Mensen met een ticket voor een van de Heerenhuyskamerconcerten tussen 12.30 - en 16.15 hebben toegang tot shift 1 van de Dag van de Romantische Muziek tussen 12.30 en 16.00.

Mensen met een ticket voor een van de Heerenhuyskamerconcerte tussen 16.45 - 18.15 hebben toegang tot shift 2 van de Dag van de Romantische Muziek tussen 16.30 en 20.00.

De deuren voor de concerten in het Heerenhuys gaan 15 minuten voor aanvang van het door u gekozen tijdsslot open. Zorg dat u er bijtijds bent, want na aanvang kunt u niet meer naar binnen.

Zorg dat u uw tickets uitgeprint of digitaal meeneemt en klaar houdt bij de ingang. Wij organiseren dit festival voor 750 bezoekers, dit betekent dat u op het festival terrein vrij bent om te gaan en staan waar u wilt. Buiten het festival terrein willen we u wel vragen om voldoende afstand van elkaar te houden. Uiteraard willen we iedereen vragen rekening te houden met elkaar en waar nodig goed te luisteren naar de instructies van onze medewerkers.

TESTEN VOOR TOEGANG

Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een Coronatoegangsbewijs verplicht voor toegang. Kunt u geen Testen voor Toegang bewijs overleggen, kunnen we u helaas niet binnen laten.

Via de CoronaCheck-app zijn onderstaande bewijzen geldig:
- Vaccinatiebewijs (vanaf 1 juli)
- Herstelbewijs (vanaf 1 juli)
- Negatieve test uitslag

Bij een negatieve test uitslag:
- Uitslag mag uiterlijk 24 uur oud zijn
- Maak een afspraak via testenvoortoegang.org
- Inplannen kan vanaf 14 dagen voor het evenement
- Kies bij ‘selecteer activiteit’ voor Evenement/Festival
- Zet code van de negatieve testuitslag om in een QR code via de CoronaCheck-app
- Scan de QR code bij de ingang & laat uw legitimatie zien

Meer informatie vind u op www.coronacheck.nl of www.testenvoortoegang.org

ETEN/DRINKEN

Het is niet toegestaan om eigen dranken mee te nemen naar dit besloten event. Op ons festival terrein zijn vanzelfsprekend meerdere foodtrucks te vinden en kunt u drinken bestellen bij onze barren.

HUISDIEREN

In verband met de huidige situatie en het daarom besloten karakter van dit event is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

JMR Event Makers Rotterdam Festivals Stichting Droom en Daad EARTH Water Mood 4 Food Heineken