Het Maanlichtconcert in een Notendop

10 August 2021

Een eerste editie kan je maar één keer meemaken natuurlijk. Op zaterdagavond 21 augustus gaat het Weekend van de Romantische Muziek van start met een exclusief Maanlichtconcert. Tijdens dit soiree mag het publiek zich verheugen op optredens van vermaarde musici, de mogelijkheid tot een 5-gangen diner én een aanbod van de beste Foodtrucks uit Rotterdam en omstreken.

Internationale line up

Tijdens het Maanlicht concert komen de Britse contrabassist Dominic Seldis (Koninklijk Concertgebouworkest), bariton Henk Neven, gitarist Eric Vaarzon Morel, pianist Thomas Beijer en de sopraan Laetitia Gerards het publiek bedienen.

5-gangen diner óf op ontdekkingsreis bij onze Foodtrucks

Gastronomen komen aan hun trekken met het Culinaire Romantique Arrangement: een hoogwaardige dinerbox met uiteenlopende amuses die de smaakpapillen in extase brengen. Ook zijn er verschillende met zorg geselecteerde Foodtrucks waar je van oesters naar crepes en van crepes naar BBQ kan gaan.

Losse ticket €25,- p.p.
5-gangen dinerbox €60,- p.p.

Het Park onder de Euromast in volle glorie

Een park is pas een park met mensen erin. Wij zorgen voor een sprookjesachtige aankleding, meerdere podia, met zorg geselecteerde dranken & wijnen en meer. Mocht je in de 'mood' zijn, vinden wij het natuurlijk geweldig als je romantisch gekleed komt en zo automatisch onderdeel van het decors wilt. Uiteraard kan je ook gewoon casual komen en genieten van het geheel.

JMR Event Makers Rotterdam Festivals Stichting Droom en Daad EARTH Water Mood 4 Food Heineken